+Menú
ES | VA | EN

Salut i prevenció

SERVEI D’INFERMERIA

El col·legi compta amb un servei d'Infermeria Escolar. El principal objectiu de la qual és que els alumnes i les alumnes tinguen assistència sanitària.

Disposem d'una infermeria equipada per a atendre les necessitats sanitàries bàsiques que sorgisquen en el centre escolar.

La nostra infermera, Carmen Gimeno Aznar – enfermeria.svf@fesd.es, durant l'horari lectiu  cuida del nostre alumnat proporcionant-li una atenció sanitària immediata.

La infermera està disponible per a atendre qualsevol incidència respecte l'alumnat. Les funcions del Servei d'infermeria són:

  • Proporcionar les primeres cures sanitàries (accidents, malestar, etc…)

  • Administrar medicació si l'alumne o alumna el necessita (paracetamol, ibuprofeno, etc…)

  • Cura i seguiment sanitari a l'alumne o alumna (patologies i al·lèrgies)

  • Previndre i detectar problemes de salut.

Aquell alumne/a que tinga alguna malaltia, al·lèrgia o alerta mèdica que haja de ser coneguda pels tutors haurà de comunicar-ho mitjançant la següent ​fitxa mèdica.

SEGUR ESCOLAR

El Col·legi ofereix al seu alumnat la possibilitat de contractar el Segur Escolar d'accidents.

La companyia asseguradora és PLUS ULTRA en la Clínica Sorolla - clinica-sorolla.com i les característiques del segur són:

Objectius cobertura de l'Assegurança:

  • Accidents ocorreguts en el desenvolupament de les tasques docents pròpies del centre i unes altres de caràcter lúdic, cultural, esportiu o social organitzades pel Centre Docent que poden realitzar-se tant dins com fora del recinte o instal·lacions del Centre.

Normes d'actuació en cas d'accident:

  • El Col·legi posarà en coneixement de l'accident mitjançant comunicació telefònica i a l'alumne se li fa el comunicat corresponent per a portar-lo a la Clínica Sorolla.

ESPAI CARDIO-PROTEGIT

imagen_aire_cms

COL·LEGI CERTIFICAT

El col·legi Sant Vicent Ferrer PP. Dominicos compta amb la certificació del Col·legi Cardio-Protegit de la Societat Espanyola de Medicina i Seguretat en el treball.

imagen_aire_cms

DEA

En les nostres instal·lacions comptem amb un desfibril·lador automàtic (DEA), el millor suport per a brindar primers auxilis.