+Menú
ES | VA | EN

Alberg El Tossal


imagen_aire_cms

CAMPAMENT D’ ESTIU

Des de fa moltíssims anys, tots els estius realitzem un campament a l'alberg del col·legi “El Tossal”, situat a Corbera, durant l'última setmana de juny per als alumnes i les alumnes del nostre col·legi.

El campament està dirigit pels professors del centre amb la col·laboració d'antics alumnes-monitors.

Els objectius del nostre campament segueixen la línia educativa del centre, alguns d'ells són:

  • Desenvolupar la imaginació, la creativitat i la pràctica de l'esport mitjançant jocs, tallers, dinàmiques, manualitats i focs de campament.

  • Desenvolupar l'esperit de col·laboració i sociabilització, mitjançant l'acceptació de normes de convivència fora de l'àmbit familiar.

  • Fomentar el respecte pel medi ambient.

  • Compartir amb l'alumnat l'experiència de la fe cristiana des d'un ambient lúdic, festiu i pròxim al seu moment i edat.

  • Augmentar l'autonomia i el desenvolupament personal de l'alumnat.

  • Gaudir d'uns dies de vacances amb els professors i monitors.

Us esperem per a gaudir dels vostres profes, monitors, amics, piscina, naturalesa...

AULES DE LA NATURALESA

Recordes quan estaves de campament? Dies d'excursió a la muntanya? Jocs, vetlades i diversió quan eres un xiquet? Eixe és el record que volem que els nostres alumnes tinguen en les seues vides al pas per les nostres aules de naturalesa.

En aquestes aules podem gaudir d'uns dies de diversió i aprenentatge en plena naturalesa, on realitzem una infinitat d'activitats adaptades a la seua edat amb el nostre equip d'animació: tallers de la naturalesa en els quals visitem la nostra horta i plantem aliments, excursions per a conéixer el nostre pròxim bosc mediterrani, el castell de Corbera, jocs al poble de Corbera, jocs esportius en les nostres instal·lacions, dinàmiques de grup, vetlades i moltes activitats més.

No oblidem que disposem d'un servei de cuina de gran qualitat en el qual atenem totes les necessitats alimentàries a mida. També estem preparats per  atendre qualsevol necessitat específica de salut o al·lèrgica amb les nostres farmacioles i personal amb titolació de primers auxilis.

L’alberg se  situa a Corbera (a 1 km del poble), en una lloma privilegiada a la falda del Cavall Bernat (pic més alt del paratge de la Serra de la Murta), lloc idíl·lic per a realitzar excursions i activitats relacionades amb el medi ambient. També ens trobem a 1 km del centre de salut de Corbera i a 20 minuts amb cotxe de l'hospital de la Ribera (Alzira) per a qualsevol emergència.

L'alberg El Tossal té cercat tot el seu perímetre i disposa d'unes instal·lacions perfectes per diverses activitats com camp de futbol-sala, bàsquet, zones de joc i d'ombra, zona de bosc, sala equipada multiusos per a tallers i dinàmiques, piscina, activitats multiaventura...., i amb habitacions de màxim 8 persones per a pernoctar.

Volem que el nostre alumnat puga tindre l'experiència de conviure entre ells i creen llaços inseparables en un entorn natural, guardant eixos records per a tota la vida.