+Menú
ES | VA | EN

Menjador

INTRODUCCIÓ

El col·legi ofereix servei de menjador tots els dies lectius del curs escolar. L'horari és de 12.00h  a 15.00 h des d'octubre a maig, i de 13.00 h a 15.00 h en els mesos de setembre i juny.

L'empresa que s'encarrega de la gestió és COLEVISA, que té com a principal línia de treball els menjadors escolars. Per a la composició dels menús, es treballa amb matèries primeres de primera qualitat, distribuïdes per les marques més prestigioses, així com la utilització de productes procedents de la nostra terra, que aporten les propietats nutricionals per les quals són internacionalment reconeguts.

El centre disposa d'un lluminós menjador per a més de 400 comensals, que mengen per torns. Professors i alumnes comparteixen un menú, confeccionat diàriament i íntegrament en les nostres pròpies cuines, on no es descura cap dels nutrients bàsics per a aconseguir una alimentació sana i equilibrada.

Els menús estan inspirats en els principis de la dieta mediterrània, elaborats per nutricionistes a fi d'aconseguir els principis fonamentals d'una dieta equilibrada.

Es serveixen menús diferents atenent les necessitats específiques alimentàries de cadascun dels nostres alumnes.

El menjador contribueix al procés de formació integral de tots els alumnes, creant hàbits sans d'alimentació, higiene i bones maneres en la taula. Fomenta la col·laboració i bones relacions entre els companys i personal del menjador.

MENÚ ESCOLAR


INSCRIPCIÓ

NORMATIVA CURS 21/22

Estimades famílies, ens posem en contacte amb vostés per a informar-los del funcionament i les diferents indicacions per a la utilització del servei del menjador.

En primer lloc, destacar l'excepcionalitat de les circumstàncies i que des del col·legi s'està treballant per tal de fer les coses tan bé com siga possible. Demanem per tant, ara més que mai, comprensió i paciència amb l'única fi que aquesta situació siga el més lleugera possible per a tots.

El col·legi tindrà en compte les mesures de seguretat i higiene indicades per Conselleria per a la utilització dels menjadors escolars, segons normativa vigent hui dia. 

  • S'han establit diferents torns en funció dels cursos i els grups.

  • Serà necessari la rentada de mans abans i després de cada torn.

  • Les taules es netejaran abans i després que cada alumne menge.

  • Els alumnes accediran al menjador de manera gradual i mantindran les distàncies necessàries tant en l'entrada com en el moment de menjar. Tot això es realitzarà mitjançant un circuit degudament indicat i sota la supervisió de monitors degudament formats.

  • L'ús de la mascareta serà estrictament imprescindible durant tot el procés d'accés i eixida del menjador, fins al moment de començar a menjar.

Aquest present curs, serà necessari inscriure's telemàticament en el menjador i es farà mitjançant el formulari d'inscripció a dalt mostrat. En ell es podran omplir les dades dels alumnes i les diferents indicacions per al servei del menjador. És important, ara més que mai, que la informació aportada siga el més fidel a la realitat. 

Ací hauran d'indicar el nom, el curs, el mes d'inici i els dies previstos que utilitzaran el servei del menjador. Aquestes dades podran ser modificades en funció de les necessitats familiars enviant un mail amb els canvis a comedor.svf@fesd.es. Per la qual cosa, les famílies que no hagen inscrit al menjador als seus fills, però que desitgen que es queden a menjar en un dia puntual, podran apuntar-los també mitjançant el mateix enllaç.

Pel que fa al cobrament del menjador, es continuarà realitzant de la mateixa forma que fins abans; és a dir, es cobrarà la quantitat de dies que s'han quedat a menjar una vegada haja finalitzat el mes. Per tant, el mes de setembre es passarà a l'octubre, i així successivament. El preu de cada dia serà de 8,60 euros, variant el preu del mes complet o dels dies que s'hagen quedat a menjar.

Amb la finalitat de facilitar al màxim el pagament del menjador, llevat que siga molt necessari i s'haja notificat en l'administració del centre, es farà mitjançant domiciliació bancària al compte facilitat. Considerem que donada la situació, hem de reduir el màxim possible el contacte amb els diners metàl·lics i la necessitat de personar-se en el centre per a fer pagaments.

Serà imprescindible estar al corrent dels pagaments del menjador per a la utilització d'aquest. Pot consultar en qualsevol moment quina és la seua situació mitjançant la plataforma de Educamos o contactant amb el departament d'administració.

Incidim una vegada més a tindre un poc de paciència; la situació és complicada per a tots i els agraïm una vegada més la confiança depositada en nosaltres. Entre tots podrem aconseguir que aquesta nova realitat, que és excepcional, siga el més normal per a totes les famílies i els treballadors del centre.