+Menú
ES | VA | EN

Empreses col·laboradores

GABINETE LOGOPÉDICO EXTERNO

Taller de Dificultats de Llenguatge Escrit
Clínica Universitària de Logopèdia de la Universitat Catòlica de València

El nostre col·legi col·labora amb els professionals de la Clínica de Logopèdia de la UCV, els quals, en el propi centre escolar, proporcionen suport individualitzat al alumnat amb dificultats d'aprenentatge de la lectura i / o l'escriptura. Es tracta d'un recurs per a les famílies que ho sol·liciten, que s'ofereix per indicació de Gabinet Psicopedagògic del col·legi.

Els serveis que s'inclouen són:

  • L'avaluació de les habilitats lectoescriptores al començament i final del curs escolar.

  • Un tractament individual (normalment de dues sessions setmanals).

  • Reunions amb les famílies i / o tutors coordinades pel Gabinet Psicopedagògic.

  • L'elaboració d'un informe escrit.

Aquest servei s'ofereix en horari de 12:45h a 15:00h


UNIFORME ESCOLAR

imagen_aire_cms​​Pots realitzar la compra en qualsevol dels centres o mitjançant la plataforma online:

https://www.elcorteingles.es/uniformes/valencia/valencia/dominicos


imagen_aire_cms

BRITISH COUNCIL

El British Council és l'organització internacional del Regne Unit per a les relacions culturals i les oportunitats educatives. Tenim seus en més de cent països dels cinc continents, en els quals  oportunitats internacionals cada dia.

La forma més eficaç d'aprendre anglès per als xiquets i joves requereix un ambient lúdic, participatiu i inclusiu. Integrant aquesta filosofia hem  aconseguit que el nostre alumnat tinga una experiència d'aprenentatge feliç, alhora que milloren el seu coneixement de l'idioma. Els xiquets aprenen d'una forma natural a més d'adquirir habilitats bàsiques que li serviran per manejar-se en el futur.

Només comptant amb els millors professionals podem garantir una qualitat d'ensenyament excel·lent. Per això, els nostres docents compten amb certificacions internacionalment reconegudes i, al menys, dos anys d'experiència. A més, molts obtenen certificacions específiques, que garanteixen la seua experiència com a professors de xiquets i joves, i dediquen temps a la seua formació amb nombrosos seminaris al llarg de l'any.


imagen_aire_cms

UNIVERSAL IDIOMAS Y EXTRAESCOLARES

Aprendre anglès en el mateix col·legi és un gran avantatge de temps i comoditat. Els cursos tenen lloc fora de l'horari escolar (migdia), amb tots els avantatges de l'acadèmia sense haver de desplaçar-se de l'escola.

Amb els nostres cursos pretenem aprofitar al màxim l'especial plasticitat per al desenvolupament de les destreses de comunicació bàsiques que posseeixen els xiquets i les xiquetes durant l'etapa d'Educació Infantil i Primària, així com reforçar i posar en pràctica els coneixements de la llengua anglesa en els estudiants d'Ed. Secundària i Batxiller.

Entre els objectius generals del curs està aconseguir sensibilitzar i iniciar els xiquets en l'aprenentatge d'una llengua estrangera amb l’estimulació del desig de jugar i aprendre en anglès, al mateix temps que promovem la participació activa dels xiquets a l'aula de manera creativa a través d'històries divertides, activitats, jocs dinàmics, provocant un maneig inconscient, directe i natural de l'idioma sense procés previ de traducció, i amb el treball d’habilitats com  l'observació, l'autoaprenentatge i la memòria.

Així doncs, la comunicació oral és sempre l'objectiu principal dels nostres cursos, amb l’objectiu d’aprendre l'idioma resulte divertit i gratificant sent els alumnes conscients del seu progrés en comprensió auditiva, lectora, expressió oral i escrita i, així mostrar més interès per utilitzar aquesta llengua, que encara no coneixen, per comunicar-se i ajudar-los a superar la por escènica.

Un pla d'estudis adequat a l'edat, enfocat en les habilitats de conversa i matèria rellevants al món dels xiquets i adolescents, fa que els programes d'Universal Idiomes siguen efectius i agradables.

Preparem al nostre alumnat per als diferents exàmens de la Universitat de Cambridge, segons nivells.


BON MATÍ

COMENÇAR AMB BON PEU...

Sempre em fique al llit pensant en la quantitat de coses que m'agradaria fer demà al matí a primera hora, i en la major part dels casos he creat rutines per a dur-les a terme. El desdejuni és el menjar més important i esperat del dia, la neteja personal i ultimar la meua motxilla.

Ja preparat, cada dia, al costat dels meus pares caminem cap a l'escola on estan els meus  companys de Bon Matí; d'infantil, primer, segon i tercer cicle, som els únics del col·legi que entrem per la porta dels professors. Allí ens espera David, sempre somrient amb el seu llistat de tasques per als més matiners. Entre vídeos, jocs, manualitats i lectures, seguim una dinàmica que ens porta aproximadament 50 minuts i que es repeteix cada dia. És el temps que necessite per a posar-me en marxa i començar el dia havent cuidat el cos, la ment i l’esperit.

La raó per la qual estic en Bon Matí és que tots a casa entrem a treballar d'hora, m'agrada començar el dia bé, complint els meus compromisos, repassar el viscut ahir en classe i preparar-me per a un dia productiu.

VESPRADES DE JUNY I SETEMBRE

A l'igual que Bon Matí, l'activitat de les Vesprades de juny i setembre sorgeix com una alternativa familiar per poder conciliar la vida familiar amb la laboral, ja que la jornada lectiva en aquests dos mesos finalitza a les 13.00 h.

D'aquesta manera, els alumnes que es queden al Servei de Mitja Pensió durant aquests dos mesos tenen l'oportunitat de seguir al Centre fins a les 17.00 h.

Aquest servei comença a les 15.00 i acaba a les 17.00h i els alumnes poden avançar en tasques lectives o participar en activitats lúdiques dirigides pels monitors.